Varukorgen är tom

OM JEWL.SE

Jewl är ett samarbete mellan butiker som ägs och drivs av enskilda entreprenörer. I butikerna hittar du ett brett sortiment på klassiska och exklusiva smycken från omsorgsfullt utvalda varumärken. De flesta butiker erbjuder smycken i kombination med klockor.

Jewl.se

Vi på Jewl.se är stolta över att vara en del av Klockmaster-familjen och vår passion för tidlös elegans och personlig stil är vad som driver oss framåt. Jewl.se är skapad som en systersajt till Klockmaster och vårt smyckessortiment är noggrant utvalt och består av välkända smyckesvarumärken som representerar det bästa inom branschen. Vi tror att smycken inte bara är accessoarer, utan också uttryck för din personlighet och stil. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda ett brett utbud av smycken som passar både klassiska och moderna smaker.

De smycken som du handlar på Jewl.se levereras direkt till dig från våra medlemsbutiker i Watch Market med en etablerad närvaro på den svenska marknaden sedan 1972. Idag består kedjan av 38 butiker och kedjecentralen i Vadstena (Watch Market AB) och ägs av butiksägarnas gemensamt ägda holdingbolag Watch Market Holding AB. Kedjecentralen supportar butikerna med inköpsavtal, marknadsföring, butiksdatasystem, klockförsäkringar, gemensam webbshop och div. administrativ hjälp. Med över fem decenniers erfarenhet har vi vuxit och utvecklats tillsammans med våra kunder, och vi förstår vikten av att erbjuda smycken av högsta kvalitet.

På jewl.se värderar vi kunskap och service högt. Vårt team är fullt engagerat i att guida dig genom vårt sortiment och hjälpa dig att hitta det perfekta smycket eller klockan för varje tillfälle. Vi är här för att besvara dina frågor, ge råd om underhåll och reparationer, och se till att din shoppingupplevelse hos oss är enkel och minnesvärd.

Oavsett om du letar efter en speciell gåva, en belöning till dig själv eller helt enkelt vill utforska världen av smycken och klockor, är jewl.se din pålitliga partner. Vi är glada att ha dig som en del av vår gemenskap och ser fram emot att följa med dig på din resa genom tid och stil. 

Du handlar ALLTID av en auktoriserad återförsäljare för respektive varumärke.

Alla frågor om varor, beställningar och leveranser eller reparationer ställer du till någon av de butiker som säljer det varumärke som du är intresserad av. Om du beställer ett smycke online skickas den från butiken som ligger närmast dig.

Tack för att du väljer jewl.se.

Välkommen till en värld av skönhet, elegans och tidlös charm.

NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inga nyheter från oss.

Copyright © 2023 Watchmarket AB  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart